Ταυτότητα

Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας

Δρ. Αθηνά Τσουμάκη

Η Δρ. Αθηνά (Νανά) Τσουμάκη είναι Σύμβουλος Εκπαίδευσης και Σταδιοδρομίας με εξειδικευμένες σπουδές στην Μεγ. Βρετανία. Έχει εργαστεί σε κολέγια του Λονδίνου ως καθηγήτρια Αγγλικών, υπεύθυνη τμημάτων Αγγλικών, σύμβουλος εκπαιδευτικών θεμάτων και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Από το 2004, είναι εξετάστρια Αγγλικών στον Οργανισμό Trinity College London και συγκεκριμένα στις εξετάσεις ESOL και ESOL for Work.Το διδακτορικό της είναι πάνω στην συμβουλευτική. Από το 2010 και μέχρι σήμερα, ασχολείται με τη συμβουλευτική σε εκπαιδευτικά θέματα. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στο έντυπο & ηλεκτρονικό περιοδικό Shape και στο capital.gr.

Περισσότερα

Κοινωνική Προσφορά

Η Δρ. Αθηνά (Νανά) Τσουμάκη πιστή στις αξίες της κοινωνικής προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, συμμετέχει ενεργά, εθελοντικά, σε κοινωνικές δράσεις στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως.

Οι δραστηριότητες της Δρ. Αθηνάς Τσουμάκη περιλαμβάνουν, επίσης, τη διοργάνωση δωρεάν εκδηλώσεων σε συνεργασία με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε όλη την Ελλάδα, φοιτητικές ομάδες, κ.α με στόχο την πληροφόρηση για όλα τα εκπαιδευτικά θέματα με τα οποία ασχολείται και την παροχή δωρεάν συμβουλών σε κάποιες ευπαθείς ομάδες που το έχουν ανάγκη.

Περισσότερα

Συνεργασίες

Η Δρ. Αθηνά (Νανά) Τσουμάκη πιστεύει ότι για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας χρειάζεται να έχουμε στρατηγικές συνεργασίες. Σε κάθε συνεργασία, μας ενδιαφέρει η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας και η εφαρμογή νέων πρακτικών στο χώρο. Είναι πεποίθηση ότι τα μεγαλύτερα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα ομαδικής εργασίας. Για αυτό το λόγο καλωσορίζουμε καινοτόμες ιδέες από ανθρώπους του χώρου και αναζητούμε νέες συνεργασίες οι οποίες θα βοηθήσουν την “Αθηνά Εκπαιδευτικοί Σύμβουλοι” να επεκταθεί και να παρέχει υπηρεσίες σε όλους τους τομείς εκπαίδευσης και σταδιοδρομίας στο μέλλον.

Περισσότερα
adminΤαυτότητα